SHEILA COVID - 19

Beste klant van sheilahond,

De verspreiding van het coronavirus (COVID-19) baart ook ons zorgen en heeft een impact op een ieders leven. Het hele team van Sheilahond doen dag en nacht hun uiterste best om er in deze uitzonderlijke situatie er voor te zorgen dat we de gebruikelijke hoge kwaliteit en dienstverlening kunnen nakomen.

Werken we er hard aan om ervoor te zorgen dat jouw bestelling betrouwbaar en veilig aankomt.SHEILA beschikbaar?

Zijn alle producten nog steeds beschikbaar?

We doen ons uiterste best om de beschikbaarheid van onze artikelen op het hoogst mogelijke niveau te houden.

Mocht een bepaald artikel uitverkocht zijn, dan kunnen wij je zeker een passend, alternatief artikel uit ons assortiment aanbieden
.

Op onderstaande bestemming zien we vertragingen als gevolg van COVID-19. Landen nemen verschillende maatregelen en ook wijzigen die continu. Hier heeft PostNL geen invloed op.  BelgiëKan ik besmet raken van de goederen?

Je vraagt je misschien af of het nog veilig is om pakketten en goederen van Sheilahond te ontvangen. Wij verzekeren je dat dit veilig is.

Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) is de kans op besmetting van commerciële goederen door een besmet persoon klein en is het risico om het virus dat COVID-19 veroorzaakt op te vangen via een pakket dat is verplaatst, heeft gereisd en is blootgesteld aan verschillende omstandigheden en temperaturen, ook laag.

Als je nog steeds niet zeker bent, kun je het schoonmaken met een eenvoudig desinfectiemiddel om het virus te doden. Reinig je handen met een product op alcoholbasis of was ze met water en zeep. Raak je ogen, mond of neus niet aan.

SHEILA Kan ik besmet raken van de goederen?