Jouw mening vinden wij erg belangrijk! Daar leren we van, bouwen we erop, het brengt
ons op ideeën. We zouden zeer op prijs stellen als je ons werk wil helpen met
een paar regels feedback. We zijn blij met elke brief die wij ontvangen, maar
een bief met een foto erbij vinden wij heel erg leuk! :)


Stuur je brief naar dit e-mailadres:

info@sheilahond.nl

Zsuzsi:

„Het pakket is vandaag aangekomen. Icey was er erg blij mee :) en zorgde ervoor het uit te proberen bij dit goede weer. ”

Petra:

“Beste Sheila! Heel erg bedankt voor dit prachtige product! Ik denk dat de foto's voor zichzelf spreken! Na 2 dagen was de verandering enorm! Ik ben zo blij dat ik dit product ook heb geprobeerd! Humac Help is gewoon geweldig! Bedankt! Een mooie dag verder: Petra ”

Ivett:

"Bedankt voor het product, we zullen het meteen proberen! Het geschenk was erg leuk, ook Molly vond het zo leuk."

Boglárka:

“Heel erg bedankt voor de droge shampoo van de kokosnootbom, het is gewoon goddelijk. Ook bedankt voor het geschenk. Zo was Tücsi er blij mee. ”

Adél:

"Hoi! Het pakket is maandag aangekomen! Dank u zeer. :) en bedankt voor je vriendelijke cadeau! We hebben de neusbehandelingscrème en de zachte potencrème al geprobeerd. Het merkte zelfs na het eerste gebruik op. :) :) En het beste van alles, dat Ricsike het niet aflikt :) :) :) We zullen het zeker opnieuw bestellen! Bedankt! :) Fijne dag! "

Detti:

"Heel erg bedankt voor de shampoo en het verrassingsgeschenk. Je bent fantastisch, ik zal zeker weer bij je bestellen. En heel erg bedankt voor je vriendelijke brief, Szofi heeft er misschien het beste van genoten. Ze zal het niet teruggeven. wens je een succesvolle baan: Detti en Szofi "

Patrícia:

“Heel erg bedankt voor deze prachtige producten, de verandering is zelfs merkbaar na het eerste gebruik. Ons geschenk bleef buiten beeld, ook bedankt daarvoor. Kyra en Hepi ”

Klaudia:

“Thank you so much for the package, we love it especially Pablo. Great scent and spectacular change after first use. We will definitely order it again. Have a great day! Klaudia”

Kira:

"Hoi! Heel erg bedankt voor de producten, geweldige eerste indruk! We hopen dat het in de toekomst werkt; Ik ben erg blij dat mijn meest gekoesterde schat veganistische producten kan gebruiken! Wens je verder succes! "

Zsani:

“I tried the shampoo, great first impression! The vanilla scent is simply amazing! She's been scratching after every bath so far, not now! This is a big step for us, she is 6 years old."

Barbi:

"Heel erg bedankt voor de snelle levering !! De brief was heel schattig, we vonden het erg leuk !!! :)"

Brigitta:

“Beste Sheila Team! Heel erg bedankt voor het pakket en het kleine geschenk :) Pascal kijkt er naar uit om het te proberen :) hun geur is zoooo goed :) We wensen je een mooie dag! Pascal en Brigi "

Szabina:

"Hartelijk bedankt. :) We hebben het al geprobeerd. :)”

Kitti:

"Hi! Thank you very much, all the products are super cool. And the packaging is amazing. :)"

Annamária:

“Thank you for the package. We tried all the products right away :) Their scent is very good and Amon's skin is not sensitive to them either! Unfortunately, his skin is quite problematic, but with these products the itchy and red skin not an issue any more :) "Fanni:

“Beste Sheila, heel erg bedankt voor het langverwachte pakket. Lotti puppy was er erg blij mee! :) "

Szilvia:

"Na het tweede gebruik ... Ongelooflijke veranderingen pas na twee gebruik: D :)"

Dalma:

“Bedankt, Loki houdt van premium verwennerij. :)”

Barbara:

"Hallo! Hartelijk dank voor het pakket en het geschenk! Je neusbehandelingscrème is de eerste die Happy verdraagt :)"

Boglárka:

“We hebben het pakket binnen één dag ontvangen; dank u zeer! :) De geur van de droge shampoo is geweldig, Tücsi vindt het ook leuk :))

Ramona:

"Hallo, ik wil je bedanken voor de geweldige producten, geweldig werk geleverd met de poten en neus van mijn 13-jarige hond, bedankt daarvoor :) :) :) :) :)"

Katalin:

"Beste Sheila Cosmetics! Heel erg bedankt voor het pakket en vooral voor het cadeau! Heel leuk gebaar"

Szabina:

“Vandaag is het Nico-pakket aangekomen dat we enthousiast hebben geopend! We hebben de producten nog niet geprobeerd, maar hij houdt ervan om verwend te worden, dus het is zeker super cool! Dank je!! :) "

Melissza:

“Beste Sheila Cosmetics! :) Hartelijk dank voor de snelle levering, vandaag heb ik het pakket ontvangen dat ik gisteren heb besteld! Allemaal geweldig, en bedankt ook voor het cadeau! :) "

Tímea:

“Ik hou echt van baden, ik hou van het water, en nog meer als papa en mama me verwennen! Daarom ben ik erg blij met dit zorgpakket! @frenchbull_zora Heel erg bedankt @sheilakozmetikum voor deze geweldige producten! ”

Eigenaar van KOTI Bulldog Hondenkleding, Timea:

"Voor ons is oogzorg altijd onderdeel geweest van onze dagelijkse routine. Tot nu toe heb ik dit gedaan met een product dat ik bij de apotheek koop, maar nu ik de Sheila Natural Cosmetic Cleanser heb gevonden, krijgen we veel spectaculairdere resultaten. "

Judit:

“Heel erg bedankt, ik heb het al geprobeerd op de oogplooi van mijn bulldogs en het is geweldig! :) :) "

Bianka:

“Deze producten zijn echt natuurlijk! Alles wat je nodig hebt voor een huisdier zit erin! Ik raad het iedereen ten zeerste aan! ”

Renáta:

“Hallo, mijn kleine gast Muki was de eerste waarop ik de producten testte, het is echt geweldig om ermee te werken. Dankje, nog een fijne dag verder!"

Adri:

"Bedankt voor het geweldige product! Het resultaat is zichtbaar! :)"

Letícia:

“We hebben het kleine verwenpakket al geprobeerd. (Ik heb de foto bijgevoegd.) De neusbehandelingscrème heeft de neus van mijn puppy spectaculair verzacht na het eerste gebruik. Ik ontving feedback van mijn hond over de oor- en huidplooireiniger en de zachte pootjescrème: een grote glimlach :) (ik heb hier een foto aan toegevoegd) Nogmaals bedankt voor de producten, ik zal opnieuw bestellen! ”

Evelin:

"Hoi! We zijn erg tevreden, heel erg bedankt! Jacky ruikt geweldig en iedereen prijst hoe mooi zijn jas is :) Maar het belangrijkste is dat hij niet krabt en de roos is verdwenen. Heel erg bedankt :) Evelin & Jack "

Brigitta:

"Dank je! We gebruiken de producten en alles is zo cool! Ik vind het belangrijk dat mijn hond wordt behandeld met een kwaliteitsproduct! ”

Dorina:

"Hallo! We hebben het pakket vandaag ontvangen en Chloe en ik zijn er erg blij mee. We hebben de pootcrème en de neusbehandelingscrème al getest en haar huid is al aan het verbeteren! We zullen de shampoo morgen testen. Bedankt."

Little Black Fashion Blogzine:

"- Sinds ik mijn hond met de nieuwe shampoo heb gebaad, voelt ze zich heel goed. - Ik heb conditioner altijd op haar vacht aangebracht na shampoo, maar ik had het niet nodig met @sheilakozmetikum hondenshampoo omdat het OOK EEN CONDITIONER is !! ! :) "

Árpád:

“Heel erg bedankt voor de producten. Werkt echt goed voor Zoe en Mazsi. : D”

Adrienn:

"Snoopy's neus is binnen 5 dagen in zijn oorspronkelijke staat hersteld (we gebruikten hem twee keer per dag) met behulp van neusbehandelingscrème. :)"

Balázs:

“Heel erg bedankt voor de verrassing en de producten! We zijn zeer tevreden, echt hoogwaardige cosmetica. Maxi voelt echt het verschil en begint eindelijk te genieten van verwennerij! Wij wensen u een prettige vakantie! Balázs en Maximilien. ”

Kitti:

"Hoi! We zijn erg blij en bedankt voor de verrassing. Op het moment is Odin's favoriet de aap, hij is nog niet zo blij met cosmetica, maar hij went aan de dagelijkse verzorging van de poten. Fijne vakantie!"

Alexandra:

“Ik heb ook mijn kerstcadeau gekregen en heb ze al gebruikt! Hoewel ik denk dat mijn eigenaar veel gelukkiger is dan ik! Maar als hij gelukkig is, ben ik het ook. Laten we zeggen dat het omgekeerde beter is! Bedankt, High Five: Scrub. ”

Eszter:

"Het was de beste beslissing om deze producten te kopen, Marsepein is er ook dol op :)"

Szabina:

"Hallo! We zijn echt dol op de oor- en huidplooivloeistof. We gebruiken het bijna elke dag. We hebben de tweede set al besteld. We hebben hem ook gekocht tijdens de herfst bulldogs-bijeenkomst. Ik was blij te zien dat je producten op de markt waren. Bedankt voor het geschenk ook! High Five Happy Bulldog, Yoda en haar eigenaar, Szabina "

Eszter:

“Hallo :) We hebben vannacht alles geprobeerd behalve de shampoo! We zullen dat vandaag proberen! Het haar rond haar plooien werd na het schoonmaken zo zijdeachtig. Heel erg bedankt voor deze superproducten! ”

Enikő:

“Ik bestelde een Good Dog Care-pakket voor mijn Wirehaired Hungarian Vizsla, Puppy. Bedankt voor je snelle levering, mooie verpakking en geweldige producten! "

Vanessza:

“We hebben gisteren het hondenverzorgingspakket ontvangen. Het wordt een kerstcadeau voor de kleine Voltaire. Bedankt Sheila! :)”

Szandra:

“Beste Sheila! Het pakket is vandaag aangekomen en werd onmiddellijk getest. De pootverzorgingscrème is een wonder! We zullen binnenkort andere producten proberen; de jongens kunnen niet wachten! "

Nikolett:

“Geluk :) Als pakket is gearriveerd !!! Carlos had er echt zin in :) 's avonds zullen we alles proberen. ”

Na het eerste gebruik: “Het afstoten was vrij slecht, maar na het baden konden we geen haar op de vloer zien, maar we moesten de vloer dagelijks dagelijks stofzuigen. We hebben ook zijn plooien schoongemaakt en de vloeistof verwijderde het vuil mooi :) Nog steeds een paar herhalingen nodig, maar werkt erg goed. Ook aanbevolen aan een paar van mijn vrienden! "

Evelin:

"Hallo! Het pakket dat ik heb besteld is vandaag aangekomen. De verpakking is echt schattig :) We hebben de neusbehandelingscrème al getest! Het was grappig totdat hij erachter kwam wat ik ermee wilde doen :) We proberen de andere producten op 's avonds baden :) Ik hoop dat hij ook van de andere producten zal houden :) Bedankt ”

Mária:

“Domino's vacht werd heerlijk zacht en glanzend, en zelfs drogen ging veel sneller en gemakkelijker dan het gebruik van andere hondenshampoo - ik zal je een foto sturen :) Ik vind het geweldig, de volgende bestelling zal zeker een lavendel hondenshampoo zijn! Bedankt. :) "

Beáta:

“Pootmassage met onze favoriete pootverzorgingscrème! :) "

Vivi:

“Het pakket is vandaag aangekomen en we hebben het al geprobeerd! :) Het maakte haar haar heel mooi schoon en haar huid werd niet rood! Hij houdt echt van de neusbehandelingscrème .: D Ik weet zeker dat we in de toekomst weer producten zullen bestellen om onze puppy schoon te houden! :) "

Tamás:

“Little Nino is er dol op en we zijn ook erg tevreden met de pootcrème, oor en vouwen die ook fliud, neuscrème en shampoo reinigen. We hebben de soap nog niet geprobeerd, maar het kan niet anders zijn dan perfect kijken naar de andere producten. "

Dori:

"Hallo! Zara wordt binnenkort 2 jaar oud en we hebben het hondenverzorgingspakket gekocht voor haar verjaardag. We hebben alles geprobeerd en alle producten zijn super cool!"

Alessandra:

"Heel erg bedankt, we zijn dol op de producten! :)"

Noémi:

"Heel erg bedankt voor het pakket! :) We zijn er al dol op!"

Diana:

"Toen ik de andere foto's zag, dacht ik dat ik er ook een zou sturen: D Ik ben dol op de geur van de oor- en vouwreiniger, Lucifer gaat eraan wennen. :)"

Réka:

"Hallo! Bedankt voor de snelle reactie! Heel erg bedankt voor het geschenk ook! :) En onze hond, Bodza was ook erg blij: D Hij is erg schoon geworden. :) Ik ben nieuwsgierig naar de andere producten. Ik vind het echt leuk dusver!"

Bogi:

“Ik heb verzorgingsproducten voor mijn honden gekocht. Het is erg belangrijk voor ons dat het product dat we gebruiken, of het nu voor mensen of dieren is, vrij is van chemicaliën en dierproeven. Ik heb het al geprobeerd en ik ben zeer tevreden met alles! Ik wil graag de verpakking benadrukken, die erg mooi, milieuvriendelijk is, en we hebben ook een geschenkzeep en coupon. Ik zal hier weer kopen! '

Adrienn:

“De pootverzorgingscrème is gearriveerd, dank je. In tegenstelling tot andere crèmes, likt hij het niet van zijn voeten! :) Nogmaals bedankt."

Zsuzsanna:

“Woody is klaar voor het wellnessweekend! :)”

Anikó:

"Heel erg bedankt. Het testen begint met Pompadur!"


David:

“Hartelijk dank, de producten zijn aangekomen! :) De oor- en vouwreiniger heeft speciale voordelen, net als de neusbehandelingscrème! :) "