Sheila verzorgingsproducten honden cosmetica
Sheila - COVID-19

Is het nieuwe coronavirus gevaarlijk voor honden, katten, konijnen en andere huisdieren? In dit artikel vind je veelgestelde vragen en advies over het virus en de ziekte COVID-19 met betrekking tot huisdieren.

Heeft jouw hond ook zo hekel aan baden? Zo kan je het hem aanleren

Heeft jouw hond ook zo hekel aan baden? Zo kan je het hem aanleren

Zeer waarschijnlijk zijn veel hondeneigenaren bekend met de situatie als u uw hond netjes in de badkuip wil zetten, dan begint het gevecht. U vecht voor de verzorging van uw hond en uw hond vecht voor zijn leven - althans volgens hem. Na ruim twintig zware minuten kunt u eindelijk uw schone hond uit bad halen, conclusie: u bent ook gebaad ook als was u het niet van plan.

Zo kunt u de oren van uw hond effectief verzorgen

Zo kunt u de oren van uw hond effectief verzorgen

Een van de belangrijkste organen bij honden om te kunnen oriƫnteren zijn hun oren. Tegelijkertijd is dit gebied zeer kwetsbaar en blootgesteld aan verschillende infecties en schade. Omdat vuil zich gemakkelijk in de plooien nestelt, dat kan voor problemen zorgen met zeer pijnlijke gevolgen voor uw hond. Maar met een beetje zorg kan dit worden voorkomen....


Shampoo of zeep? Dat is DE vraag!

Shampoo of zeep? Dat is DE vraag!

Als het weer tijd is om uw hond te baden, dan speelt vaak een dilemma op, dat van waarmee kan ik hem het beste wassen. Met shampoo of misschien toch met zeep? En als deze vraag uiteindelijk beantwoord is, dan komt de volgende vraag weer opzetten. Welke shampoo of zeep moet ik gaan gebruiken? Het antwoord is natuurlijk veel complexer, daarom nemen we u mee in het mysterie van baden.

Zachte maar effectief voet en -voetenzoolkussen verzorging

Zachte maar effectief voet en -voetenzoolkussen verzorging

Hoewel de winter langzaam ten einde loopt en er wordt minder zout gestrooid, dit betekent niet dat je de pootjes van je hondkunt vergeten. In tegenstelling tot ons lopen zij op blote voeten, dus hun gevoelige huid heeft veel te verduren. Daarom is het juist altijd de moeite waard om te onderhouden. Met de onderstaande tips weet je zeker dat de poten van je huisdier altijd zacht en sterk blijft....